Hadise Resimleri ve Hadise Kimdir?

Hadise Kimdir ?
Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz 1985 tarihinde Belçika da doğdu. Ata Binmeyi ve şarkı söylemeyi seven popcu Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi alan güzel yıldız çocukluğundan beri çok sevdiği müziğe yöneldi. Ailesinin desteğni de alan Hadise 2003 yılında Belçikada yapılan Popstar yarışmasına katıldı. İlk 10′a girememesine rağmen danslarıyla ves sesiyle yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Daha sonra bir müzik yapımcısıyla  sözleşme imzalayarak stüdyo çalışmalarına başaldı.

Beş dil (Flamanca, Fransızca, Almanca, Türkçe ve İngilizce) bilen Hadise, boş zamanının büyük bölümünü müziğe ayırıyor. Söz yazıyor, beste yapıyor, kayıt stüdyolarında zaman geçiriyor ve konserlerine hazırlanıyor. Bunların yanısıra formunu korumak için jimnastik yapmaktadır.



 Güzel yıldız ilk teklisi “Sweat” adını taşıyordu. Yves Jongen’in yazdığı ve Serge Ramaekers ile birlikte yapımını üstlendiği şarkı, 3 farklı versiyonuyla raflardaki yerini aldı. Onu daha geniş kitlelere taşıyan parça ise, Haziran 2005 çıkışlı “Stir Me Up” oldu. Şarkıcı, toplam 5 versiyonuyla sunulan “Stir Me Up”ın video klibiyle de olumlu not aldı.
13 Ocak 2006′da yeni teklisi “Ain’t No Love Lost”u müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkının video klibi ise Tayland’da çekildi. Öte yandan “Ain’t No Love Lost” teklisinde, şarkının “Burdayım” adlı bir de Türkçe versiyonu bulunuyor. Şarkı sözü yazmaya, beste yapmaya ve kendini geliştirmeye devam ediyor. Ayrıca Belçika’da çeşitli konserler veriyor, Almanya, Hollanda, Polonya ve hatta Hindistan’da sahne almak için anlaşmalar imzalıyor.




Serdar Ortaç’ın 2008 yazında piyasaya çıkan Nefes albümünde yer alan “Düşman” adlı şarkıda Ortaç’la düet yaptı. Türkiye’yi temsil ettiği 2009 Eurovision Şarkı Yarışması’nda 16 Mayıs 2009 tarihinde “Düm Tek Tek” adlı şarkıyla dördüncü oldu. Popstar adlı yarışma programında sunuculuk yaptı. 2011 Ekim ayında Show TV’de yayınlanan, Acun Medya yeni projesi olan “O Ses Türkiye” ses yarışmasının jüriliğini yaptı.

No Response to "Hadise Resimleri ve Hadise Kimdir?"

Yorum Gönder

Resim5.com En yeni resimler,Ünlü Resimleri,Hülya Avşar Resimleri,Gülben Ergen Resimleri,Burak Özçivit Resimleri,

En Çok Okunanlar

Etiketler